Impulz FASHION NIGHT

Veľkolepý a nezabudnuteľný. Aj tak sa dal opísať jedinečný večer, ktorý sa konal 30. mája 2019 v obchodnom centre Europa v Banskej Bystrici. 


Toto podujatie sa nieslo v duchu módy a perfektnej atmosféry, ktorú dopĺňal samotný moderátor Bruno Ciberej. V programe podujatia nechýbalo ani tanečné vystúpenie a dynamická bystrická hudobná skupina, ktorá zakončila celý večer. Na samotnom podujatí sa zúčastnili aj známe tváre. Medzi ne patrila aj blogerka Babsy Heribanová, ktorá vystúpila na pódiu a hovorila nielen o svojej tvorbe, ale vyjadrila sa aj k téme ekológia.

Neodmysliteľnou súčasťou tohto podujatia bola samotná módna prehliadka v podaní perspektívnych návrharov z Vysokej školy výtvarných umení, ktorí odprezentovali jednotlivé kúsky z ich kolekcie, ktoré mali prvky samotného časopisu Impulz, ešte z tlačenej podoby. Samotné kúsky boli nadizajnované tak, aby zaujali nejedného návštevníka.

Hlavným cieľom podujatia bolo odprezentovať novú podobu Impulzu, kedy už nebude predstavovať klasický výtlačok na pierieri, ale bude niesť novú podobu a to vo forme online blogu zameranú pre širokú verejnosť. Jednotlivé články sa budú týkať módy, nových trendov a mnoho ďalších nápadov, ktoré nájdete v Impulze. 

Prinášam Vám exkluzívne video a fotografie z tejto akcie.









- Ronnie

Komentáre

  1. Ahoj Veronika🙂 zaujal nás tvoj blog. Mala by si záujem o spoluprácu s módnym eshopom? Prosím kontaktuj nás na info@manzara.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky